TOV "UNVP "PLANETA"

development, implementation of ready-to-use powder mixtures for the confectionery industry and stabilizers for the dairy industry

TOV "UNVP "PLANETA"

distribution of products developed and manufactured by our enterprise

TOV "UNVP "PLANETA"

informational and technological support for the implementation of our products to the production

TOV "UNVP "PLANETA"

We invite you to cooperation!

About us

Innovation Research and Production Enterprise «Planeta» is a developer, manufacturer and supplier of high-quality ingredients for dairy and confectionery industries. Our enterprise has been successfully working in the field of food ingredients since 2004. Our technologists in tandem with customers developed and introduced into production a wide range of powder mixtures for the confectionery industry and stabilizers for the dairy industry. Due to the efforts of our team of professionals and the availability of our own production facilities, high-quality products are created and perfected daily.
Our main activities are:
• development, implementation of ready-to-use powder mixtures for the confectionery industry and stabilizers for the dairy industry;
• distribution of products developed and manufactured by our enterprise;
• informational and technological support for the implementation of our products to the production.

We invite you to cooperation!

Success of your projects is our priority!

Dear, confectioners!

Для вашего уникального рецепта воздушных меренг у нас уже есть важнейший ингредиент! Предлагаем вашему вниманию пастеризованный, обессахаренный сухой яичный альбумин повышенной взбиваемости «TECNOVO S.A.» (Аргентина). Данный продукт соответствует стандартам качества и безопасности Украины. Имеются все товарно-сопроводительные документы необходимые для его реализации. Предлагаем вашему вниманию пастеризованный, обессахаренный сухой яичный альбумин повышенной взбиваемости «TECNOVO S.A.» (Аргентина). Данный продукт соответствует стандартам качества и безопасности Украины. Имеются все товарно-сопроводительные документы необходимые для его реализации.



Преимущества сухого яичного альбумина «TECNOVO S.A.»:

• 100% заменитель яичного белка (1 кг альбумина = 316 шт белков свежих куриных яиц);

• улучшенные характеристики: высота пены (не менее 175 мм), стабильность пены (20-30 мин), плотность пены/ взбиваемость (55-65 гр/л), значение Haenni (27 мин);

• легко восстанавливается водой;

• снижение трудоемкости и ускорение процесса взбивания;

• стабильность качества готовых изделий;

• возможность длительного хранения;

• универсальность-может применяться для разных видов кондитерской продукции;

• легкость и точность дозировки, простота хранения и транспортировки. Всегда рады сотрудничеству! Ждем ваших звонков!